Van Inspiratie naar Co-Creatie – Microsoft Power Apps in de praktijk

Van Inspiratie naar Co-Creatie – Microsoft Power Apps in de praktijk 

Welke werkprocessen kunnen er in uw organisatie geoptimaliseerd worden? Het Microsoft Power Platform stelt elke medewerker in staat om uit te groeien tot citizen developer. Waar de IT-afdeling van organisaties vaak druk zijn met de bestaande IT-infrastructuur, stellen Power Apps elke medewerker in staat om zelfstandig business apps te ontwikkelen om werkprocessen te optimaliseren.  

De workshop Van Inspiratie naar Co-Creatie biedt medewerkers van uw organisatie van A tot Z de kans om met een Low code business app het verschil te maken. Dit kan een app voor intern gebruik zijn, maar ook een app die de ervaring van klanten, leveranciers, burgers of patiënten met uw organisatie verbetert. Na afloop van de derde sessie is een app ontwikkeld die klaar is voor demonstratie aan de directie en het (hoger) management.  

Tijdens de gehele workshop wordt toegewerkt naar het einddoel: de daadwerkelijke ingebruikname van de app binnen uw organisatie.  

Meer weten of direct aan de slag?

Wilt u meer weten over wat deze app uw organisatie op korte termijn kan opleveren? Neem dan contact op met Wilfred Noppers, Business Development Manager Motion10 of stuur uw vraag naar info@motion10.nl.