Als u in een organisatie werkt die veelal Microsoft-technologie gebruikt, biedt OutSystems één belangrijk voordeel ten opzichte van Mendix. OutSystems biedt gemakkelijke, veilig integratie met de Azure stack6. Dat komt met name ten bate van de beheersbaarheid, veiligheid en innovatiekracht van uw IT-landschap.

OutSystems integratie met Microsoft

Wereldwijd gebruikt de overgrote meerderheid van bedrijven productiviteitssoftware die afkomstig is van Microsoft. Ook integratie- en data & analytics oplossingen van Microsoft worden veel gebruikt. De cloud diensten van Microsoft – met name Office 365 en Azure – groeien ongelooflijk hard in marktaandeel.

Als u in een organisatie werkt die veelal Microsoft-technologie gebruikt, dan biedt OutSystems één belangrijk voordeel ten opzichte van Mendix. OutSystems is partner van Microsoft Azure en biedt gemakkelijke, veilig integratie met Azure.

Dat betekent dat u met OutSystems gemakkelijk en snel bronsystemen kunt ontsluiten en nieuwe applicaties kunt ontwikkelen, met de standaarden, veiligheid en betrouwbaarheid die u gewend bent van Microsoft Azure. OutSystems genereert daarnaast .Net code: over de voordelen daarvan leest u in de whitepaper op de homepage van deze site meer.

OutSystems & Azure: Snelle innovatie onder flexibele en veilige architectuur

Microsoft Azure biedt de mogelijkheden om een centrale slimme data- en integratie laag “onder” OutSystems te bieden. Hiermee wordt via API’s toegang tot de achterliggende systemen (de zogenaamde Systems of Record) mogelijk. Tegelijkertijd kunt u zo geavanceerde Azure services ontsluiten, zoals onder andere Machine Learning, Cognitive Services en Internet of Things.

U kunt gebruikmaken van een vertrouwde of deels al bestaande structuur en architectuur, en u kunt direct gebruikmaken van Active Directory voor het gemak van veilige en vlotte toegangsbeheersing. Power BI, Flow, Power Apps en dat soort veelgebruikte applicaties kunt u gemakkelijk koppelen en laten samenwerken met uw OutSystems instantie.

Low Code development is een manier om uw cloud transitie te versnellen. Als u uw cloud– of hybride Microsoft-gebaseerde IT-landschap wilt aanvullen met de mogelijkheid om supersnel maar tegelijkertijd gestructureerd en veilig nieuwe en vernieuwende applicaties te ontwikkelen, is OutSystems ook voor u waarschijnlijk de beste keuze.

Wilt u meer weten over de combinatie van OutSystems en Azure en wat deze combinatie met name zo krachtig maakt, download dan de paper: “OutSystems & Azure: 1+ 1 = 3”.

Meer weten of direct aan de slag?

Wilt u meer weten over de voordelen van Low code development of wat OutSystems voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Of heeft u behoefte aan een inspiratiesessie om inzicht te krijgen in wat uw volgende stap zou kunnen zijn? Neem contact op met Wilfred Noppers, Business Lead Apps & Infra bij Motion10 of Gijs in ’t Veld, CTO Motion10.